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Bücher 1.  Milk and dairy foods : their functionality in human health and disease
/ Givens, D. Ian. - London : Elsevier, Academic Press, 2020
Bücher 2.  Non-bovine Milk and Milk Products
/ Tsakalidou, Effie. - Amsterdam : Academic Press, [2016], [2016]
Bücher 3.  Milk and dairy products in human nutrition : production, composition and health
/ Park, Young W.. - Oxford, UK : Wiley-Blackwell, 2013
Bücher 4.  Milchprodukte hausgemacht : Jogurt, Quark und Co. selbst herstellen
/ Schiefer, Eva. - Schwarzenbek : Cadmos Verlag GmbH, 2013
Bücher 5.  Probiotics and health claims
/ Kneifel, Wolfgang. - Chichester [u.a.] : Wiley-Blackwell, 2011
Online Ressourcen (ohne Zeitschr.) 6.  Characterization and Genetic Improvement of Lactobacilli for Application in Probiotic Dairy Products
/ Ismail, Elsayed Elsayed Aly *1973-*. - 2010
Bücher 7.  Characterization and genetic improvement of lactobacilli for application in probiotic dairy products
/ Ismail, Elsayed Elsayed Aly *1973-*. - 2007
Bücher 8.  Functional dairy products
/ Mattila-Sandholm, Tiina. - Boca Raton, Fla. : CRC [u.a.], 2007-
Bücher 9.  Anwendung neuer Selektionsstrategien auf Jogurt-Starterkulturen zur Erzielung eines Jogurts mit milder Geschmackscharakteristik
/ Möller, Claudia. - 2002Zusammenfassung
Bücher 10.  Behaviour of casein micelles at conditions comparable to those in ice cream
/ Jonkman, Margrethe J.. - 2000Zusammenfassung
[CLT] Siehe auch: milchprodukt | probiotikum | milchprodukte | indflydelse | milk | lactobacilli | holdbarhed | dairy | kefir | joghurt
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agr 919.200 [SYS] Systematiken 96
 
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