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suchen [und] sys agr 918.400
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Cheese and microbes / Donnelly, Catherine W.. - Washington, D.C. : ASM Press, 2014
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2. |
Development, optimization and evaluation of a device for on-farm milk composition analysis with near-infrared spectroscopy / Melfsen, Andreas. - Kiel : Selbsverl., 2012
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3. |
Milk genomics : impact of genetic polymorphism on Bovine milk composition and processability / Glantz, Maria. - Lund : Univ., Dept. of Food Technology, Engineering and Nutrition, Faculty of Engineering, 2011
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4. |
Genomic analysis of the lysogeny module of temperate Streptococcus thermophilus Bacteriophage TP-J34 / Mohamed, Mazhar Desouki Ali. - 2010 [2011]
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5. |
Characterization and Genetic Improvement of Lactobacilli for Application in Probiotic Dairy Products / Ismail, Elsayed Elsayed Aly *1973-*. - 2010
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6. |
Genomic analysis of the lysogeny module of temperate Streptococcus thermophilus bacteriophage TP-J34 / Mohamed, Mazhar Desouki Ali. - 2010
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7. |
Molecular characterization and probiotic potential of Kimere lactobacilli / Njeru, Patrisio Njiru. - 1. Aufl. - Göttingen : Cuvillier, 2009
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8. |
Thermische Inaktivierung von Bakteriophagen der mesophilen und thermophilen Milchsäurebakterien / Dietrich, Jochen *1977-*. - 2008
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9. |
Oligomerisierung von Milcheiweiß mit Hilfe enzymatischer und chemisch-physikalischer Verfahren sowie Beurteilung der techno-funktionellen und in-vitro tropho-funktionellen Eigenschaften / Hiller, Beate *1981-*. - 2008
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10. |
Thermische Inaktivierung von Bakteriophagen der mesophilen und thermophilen Milchsäurebaktierien / Dietrich, Jochen *1977-*. - 2008
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