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suchen [und] sys agr 888?
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Aromen in Lebensmitteln / Behringer, Melanie. - 5. Auflage. - Hamburg : Behr's Verlag, 2019
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2. |
Biotechnology in flavor production / Havkin-Frenkel, Daphna *1951-*. - Second edition. - Chichester, West Sussex, UK : Wiley Blackwell, [2016]
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3. |
Flavor : from food to behaviors, wellbeing and health / Etiévant, Patrick. - Duxford, UK : Woodhead Publishing is an imprint of Elsevier, [2016]
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4. |
Aromen / Muermann, Bettina. - 4. Auflage. - Hamburg : Behr's Verlag, 2015
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5. |
Flavour development, analysis and perception in food and beverages / Parker, Jane K.. - Amsterdam [u.a.] : WP, Woodhead Publ./Elsevier, c 2015
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6. |
Aromen / Muermann, Bettina. - 3. Aufl. - Hamburg : Behr, 2013
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7. |
Das Lexikon der Aromen und Geschmackskombinationen / Page, Karen. - Aarau : AT Verlag, 2012
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8. |
Riechstoffe, zwischen Gestank und Duft : Vorkommen, Eigenschaften und Anwendung von Riechstoffen und deren Gemischen / Legrum, Wolfgang *1951-*. - Wiesbaden : Vieweg+Teubner, 2011
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9. |
Volatile sulfur compounds in food / Qian, Michael C.. - Washington, DC : American Chemical Soc., c 2011
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10. |
Aromen-Lexikon / Muermann, Bettina. - 1. Aufl. - Hamburg : Behr, c 2011
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Typ |
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Anzahl |
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agr 888? |
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[SYS] Systematiken |
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201 |
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